неделя, 27 май 2012 г.

ЯЙЦА ПО ПАНАГЮРСКИ С ЧЕСНОВ СОС


Продукти:

6 яйца

1 с. л. оцет

Червен пипер

Няколко стръка див чесън



За соса:

1 ч. ч. кисело мляко

1 с. л. майонеза

1 с. л. заквасена сметана

Сол

2-3 скилидки счукан чесън

Копър

Начин на приготвяне:

В съд с вряла вода слагаме 1 с. л. оцет счукваме яйцата във врялата вода. Оставяме да се варят около 5 – 7 мин. Когато са готови ги изваждаме с решетъчна лъжица. Приготвяме чесновия сос, с който заливаме яйцата и поръсваме с червен пипер. Може да украсите с див чесън. Линк към рецептата със снимки: ТУК

Няма коментари:

Публикуване на коментар